Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

Информации за испорака

Производите ќе бидат испорачани преку Македонска Пошта АД Скопје, Нова Пошта или Карго Експрес на адресата која е наведена во порачката. Најдоцна за 24 часа (во работни денови) од прием и потврда на уплатата за Скопје или најдоцна за 48 часа (во работни денови) од прием и потврда на уплатата за останатиот дел од Македонија.

Трошоците за испорака за нарачки до 4.000 денари се 160 ден (важи за цела Македонија), додека за нарачки над 4.000 денари трошоците за испорака се 0 денари.

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.