Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP Scanjet 200 Scanner

Download Pdf
3890.00 ден.
€ 63.25

Сериски број: L2734A

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Скенери

Залиха: Нема

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ


 
 Спецификација
 Тип на скенер  Flatbed
 Оптичка резолуција на скенирање  до 2400 dpi
 Bit depth  48 bit
 Нивоа на grayscale  256
 Брзина на скенирање на:  10 x 15 cm colour photo to file: about 21 sec, OCR A4 text page to Microsoft®
 Word®: about 30 sec; 10 x 15 cm colour photo to share/e-mail: about 34 sec, PDF to
 email about 37 sec
 Максимална големина на скен  216 x 297 mm
 Формат на скенираниот фајл  BMP, JPEG, GIF, TIFF, TIFF Compressed, PNG, PCX, FlashPix (FPX), PDF, PDF
 searchable, RTF, HTM, TXT; Macintosh: TIFF, PICT, JPEG, GIF, FlashPix, Plain Text,
 PDF, HTML, Rich Text
 Брзина на скенирање во Preview mode  < 10 sek
 Контролен панел  4 front-panel buttons (Scan, Copy, Scan to PDF, Scan to e-mail)
 Портови за поврзување со останати уреди  Hi-Speed USB 2.0
 Автоматски додавач на хартија
 не е вклучен
 Скенирање на слајдови и негативи  не поддржува
 Компатибилнос со ОS  Windows® 7 ready. For more information go to http://www.hp.com/go/Windows7.
 Some features may not be available. Windows Vista®, Windows® XP 32-bit and 64-
 bit, Windows® XP x64, Windows® 2000, Mac OS X v10.3.9, Mac OS X v10.4.11,
 10.5, 10.6
Софтвер, димензија и гаранција
 Вклучен софтвер  HP Photosmart software for Windows® (Windows® XP x64, 2000 support available as web download), Macintosh with integrated OCR (by I.R.I.S.)
 Димензии и тежина
 373 x 274 x 44.5 mm; 1,7 kg
 Гаранција
 1 година

 

 

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Scanjet 300 Scanner

4190.00 ден./€ 68.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatb...

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.