Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP Color LaserJet Pro M452dn

Download Pdf
16490.00 ден.
€ 268.13

Сериски број: CF389A

Количина: пар.

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Принтери

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

 

Принтер Скенер Копир Факс
ДА / / /

 

 Спецификација
 Брзина на печатење до 27/А4 стр. ц/б, 27 стр/мин колор
 Технологија на печатење Ласерски (колор) - 4 индивидуални тонери (2.300 листа за А / 6.500 листа за Х)
 Потребно време за прва страна 9 секунди 
 Макс. резолуција на печатење до 600 х 600
 Предвиден број на стр. месечно до 50.000 страни (750 to 4000 стр.)
 Меморија 256 MB Flash / 128 MB RAM
 Брзина на процесор 1200 MHz
 Оперативни системи Microsoft® Windows®7/8/10 32-bit and 64-bit, Windows Vista® 32-bit and 64-bit, Windows® XP 32-bit (SP2 or higher); Windows® Server 2008 32-bit and 64-bit; Windows® Server 2003 32-bit (SP3 or higher); Mac OS X v 10.5.8, v 10.6; Linpus Linux (9.4, 9.5), Red Hat Enterprise Linux 5.0 (supported with a pre-built package); SUSE Linux (10.3, 11.0, 11, 11.1, 11.2), Fedora (9, 9.0, 10, 10.0, 11.0, 11, 12, 12.0), Ubuntu (8.04, 8.04.1, 8.04.2, 8.10, 9.04, 9.10, 10.04), Debian (5.0, 5.0.1, 5.0.2, 5.0.3) (supported by the automatic installer); HPUX 11 and Solaris 8/9
Информација за хартија
 Фиоки за хартија 1 х 250 листа
 Излезна фиока за хартија 1 х 150 листа
 Поддржани формати A4; A5; A6; B5; коверти
 Двострано печатење (дуплекс) Автоматско - стандардно
  Можности за поврзување
 Стандардни приклучоци 1 Hi-Speed USB 2.0; 1 built-in 10/100 Ethernet
 Опционални приклучоци/ Мобилити Compatible HP Jetdirect print servers: HP Jetdirect ew2500 802.11b/g Wireless Print Server J8021A / HP ePrint, Apple AirPrint™
 Димензии, тежина и пакување
 Макс. дебелина на хартија од 60гр. до 160 гр/м2
 Димензии на производот со кутија ( / ), без кутија ( 412 x 469 x 295 mm )
 Тежина на производот со кутија ( 20.7 кг ), надвор од кутија ( 19 кг ) 
 Содржина на пакувањето: Принтер, 4 х (стартен) тонер кертриџ , струен кабел, ЦД со софтвер за уредот, флаер за инсталација, УСБ Кабел е вклучен со овој модел

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Designjet T520 36-in Prin...

109990.00 ден./€ 1788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP LaserJet Pro M15a Printer

3690.00 ден./€ 60
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP DesignJet T830 24-in Mult...

185990.00 ден./€ 3024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.