Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP Scanjet 300 Scanner

Download Pdf
4190.00 ден.
€ 68.13

Сериски број: L2733A

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Скенери

Залиха: Нема

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

 
 Спецификација
 Тип на скенер Flatbed
 Оптичка резолуција на скенирање до 4800 dpi
 Bit depth 48 bit
 Нивоа на grayscale 256
 Брзина на скенирање на: 10 x 15 cm colour photo to file: about 21 sec; OCR A4 text page to Microsoft® Word®: about 47 sec; 10 x 15 cm colour photo to share/e-mail: about 34 sec; A4 PDF to email: about 70 sec
 Максимална големина на скен 216 x 297 mm
 Формат на скенираниот фајл PDF, PDF searchable, TIFF, TIFF compressed, JPG, BMP, PNG, FPX, GIF, PCX, RTF, TXT, HTML; Macintosh: PDF, TIFF, JPG, FPX, GIF, PICT, RTF, TXT, HTML
 Брзина на скенирање во Preview mode < 10 sek
 Контролен панел 4 buttons (Copy, Scan, Scan to E-mail, Scan to PDF)
 Портови за поврзување со останати  
 уреди
Hi-Speed USB 2.0
 Автоматски додавач на хартија
не е вклучен
 Скенирање на слајдови и негативи /
 Компатибилнос со ОS Microsoft® Windows® 7 ready. For more information go to http://www.hp.com/go/windows7. Some features may not be available. Windows Vista®, Windows® XP (32-bit and 64-bit), Windows® XP, Windows® 2000, Mac OS X v10.4.11, 10.5, 10.6
Софтвер, димензија и гаранција
 Вклучен софтвер HP Photosmart software for Microsoft® Windows® (Windows® 2000 support available as web download), Macintosh with integrated OCR (by I.R.I.S.)
 Димензии и тежина
373 x 274 x 44,5 mm; 2,65 kg
 Гаранција
1 година

 

 

 

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Scanjet 200 Scanner

3890.00 ден./€ 63.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatb...

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.