Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

LevelOne WBR-6005

Download Pdf
1890.00 ден.
€ 30.73

Сериски број: WBR-6005

Количина: пар.

Бренд: LevelOne

Категорија: Разно

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

- Integrates with 4-Port 10/100Mbps Ethernet Switch
- Provides 1-Port 10/100Mbps WAN interface for Broadband Internet Access
- Supports IEEE 802.11n Wireless standard at speeds up to 150Mbps
- Backwards compliant with 802.11b/g wireless connections
- Wireless Security with WEP, WPA, WPA2 and 802.1x RADIUS support
- Supports L2TP Protocol
- Web-Based Interface Configuration and Management
- Quick and Easy Setup Wizard
...повеќе

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

TL-WR740N - Безжичен рутер...

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Slate 7 - 2800

7990.00 ден./€ 129.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.