Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

Windows 7 Professional 64-bit

9290.00 ден.
€ 151.06

Сериски број: FQC-04649

Бренд: Microsoft

Категорија: Разно

Залиха: Нема

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

 

Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнис. Лесно поврзување на мрежа и многу побезбедно споделување на фајлови меѓу компјутерите во вашиот дом/канцеларија. Покрај тоа, можете да стартувате програми во Windows XP мод. Лесно повратете ги изгубените податоците со автоматски back-up на вашата домашна или бизнис мрежа.
 
Одлики:
 
- Користете програми дизајнирани за XP во XP мод.
- Заштедете време и пари решавајќи IT проблеми преку Action Center
- Интеракција со кој било компатибилен уред  поврзан на вашиот компјутер
- Поврзување на повеќе компјутери со или без сервер.
- Автоматски back-up на вашите фајлови.
- Споделувајте фајлови на сите компјутери во вашиот дом преку HomeGroup.
- Полесно пребарување на датотеки преку search box: документи, фото, e-mail.
- Најдете го вистинскиот принтер при промена на локација (канцеларија-дома)
 
 
Системски побарувања:
 
- Компјутер со 1GHz 32 bit (x86) или (x64) процесор.
- Графичка картичка DirectX 9 графички процесор  со WDDM 1.0 или подоцнежен driver.
- 1 GB RAM меморија (32-bit)/ 2 GB RAM (64-bit)
- 16 GB слободен дисков простор (32-bit) / 20 GB (64-bit)
 

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Spectre USB-C™ Travel Doc...

6190.00 ден./€ 100.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Slate 7 - 2800

7990.00 ден./€ 129.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Kaspersky Anti-Virus

1300.00 ден./€ 21.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.