Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP ScanJet Pro 3500 f1 Flatbed Scanner

26990.00 ден.
€ 438.86

Сериски број: L2741A

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Скенери

Залиха: Нема

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

 Спецификација
 Тип на скенер Flatbed, ADF
 Оптичка резолуција на скенирање До 600 dpi (колор и црно-бело, ADF); До 1200 dpi (колор и црно-бело, flatbed)
 Bit depth 48 bit
 Нивоа на grayscale 256
 Брзина на скенирање на:
10 x 15 cm colour photo to file (200 dpi, 24-bit, TIFF): about 9.2 sec for single image
10 x 15 cm colour photo to email (150 dpi, 24-bit): about 8.9 sec for single image scan
A4 PDF to email (300 dpi, 24-bit): about 13.2 sec for single image scan
OCR A4 to RTF (200 dpi, 24-bit): about 13.9 sec for single image scan
 Максимална големина на скен 216 x 297 mm
 Формат на скенираниот фајл  PDF, JPEG, PNG, BMP, TIFF, TXT (text), RTF (rich text) and searchable PDF
 Брзина на скенирање во Preview mode < 11 sek
 Контролен панел 2-line LCD
5 buttons (Simplex/Duplex, Power, Cancel, Back and Tools/Maintenance)
 Портови за поврзување со останати  
 уреди
Hi-Speed USB 2.0; USB 3.0
 Автоматски додавач на хартија до 50 листа; 20 стр/мин; максимална големина на скен 216 х 3100 мм
 Скенирање на слајдови и негативи /
 Компатибилност со ОS
Windows 10 (32-bit/64-bit), Windows 8/8.1 (32-bit/64-bit), Windows 7 (32-bit/64-bit)
Mac OS X Mavericks 10.9, OS X Yosemite 10.10
Софтвер, димензија и гаранција
 Вклучен софтвер
HP Scanner Device Driver ; HP WIA Scan Driver; HP TWAIN Scan Driver; HP Scan; HP Scanner Tools Utility; HP Event (Button) Handler; HP Windows Installer; I.R.I.S. Readiris Pro; I.R.I.S. Cardiris; Nuance PaperPort
LPDF (file with link to download software); No Mac Software on CD
 Димензии и тежина 460 x 387 x 145 mm; 5,58 kg
 Гаранција 1 година

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP ScanJet Pro 4500 fn1 Netw...

44990.00 ден./€ 731.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatb...

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.