Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP LaserJet Enterprise M605n

Download Pdf
38990.00 ден.
€ 633.98

Сериски број: E6B69A

Количина: пар.

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Принтери

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

 

 
Принтер Скенер Копир Факс
ДА / / /

 

 Спецификација
 Брзина на печатење до 58/А4 страни во минута
 Технологија на печатење Ласерски (Црно-бело)
 Потребно време за прва страна 7 секунди 
 Макс. резолуција на печатење до 1200 х 1200
 Предвиден број на стр. месечно од 5000 до 16.000 страни (макс. 225.000 страни)
 Капацитет на тонер 25.000 страни (CF281X)
 Меморија 1,5 GB
 Брзина на процесор 1,2 GHz
 Оперативни системи Windows OS compatible with In-Box Driver: Windows XP SP3 all 32-bit editions (XP Home, XP Pro, etc.), Windows Vista all (32-bit) editions (Home Basic, Premium, Professional, etc.), Windows 7 all (32-bit, 64-bit) editions
Windows 8/8.1 all (32-bit, 64-bit) editions (excluding RT OS for Tablets), Windows 10 all (32-bit, 64-bit) editions (excluding RT OS for Tablets)
Windows OS compatible with Universal Print Driver (From HP.com): Windows XP (SP3) (32-bit, 64-bit) editions (XP Home, XP Pro, etc.), Windows Vista all (32-bit, 64-bit) editions (Home Basic, Premium, Professional, etc.), Windows 7 all (32-bit, 64-bit) editions, Windows 8/8.1 all (32-bit, 64-bit) editions (excluding RT OS for Tablets), Windows 10 all (32-bit, 64-bit) editions (excluding RT OS for Tablets)
Mac OS (HP Print Drivers available from HP.com and Apple Store): OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion, OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite
Mobile OS (In-OS drivers): iOS, Android, Windows 8/8.1/10 RT
Linux OS (In-OS HPLIP): SUSE Linux (12.2, 12.3, 13.1), Fedora (17, 18, 19, 20), Linux Mint (13, 14, 15, 16, 17), Boss (3.0, 5.0), Ubuntu (10.04, 11.10, 12.04, 12.10, 13.04, 13.10, 14.04, 14.10), Debian (6.0.x, 7.x)
Other OS: UNIX 
 
Информација за хартија
 Фиоки за хартија 1 х 500 листа; 100 листа
 Излезна фиока за хартија 1 х 500 листа
 Поддржани формати A4; A5; A6; B5; коверти
 Двострано печатење (дуплекс) Мануелно
  Можности за поврзување
 Стандардни приклучоци Hi-Speed USB 2.0; Gigabit Ethernet 10/100/1000T; Hardware Integration Pocket
 Опционални приклучоци /
 Димензии, тежина и пакување
 Макс. дебелина на хартија од 60гр. до 240гр/м2
 Димензии на производот со кутија ( 589 x 499 x 547 mm )
 Тежина на производот со кутија ( 25,5 кг )
 Содржина на пакувањето: Принтер, тонер кертриџ , струен кабел, ЦД со софтвер за уредот, флаер за инсталација

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Designjet T520 36-in Prin...

109990.00 ден./€ 1788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP LaserJet Pro M15a Printer

3790.00 ден./€ 61.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP DesignJet T830 24-in Mult...

185990.00 ден./€ 3024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.