Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

Battery HP Pavilion DV 2000/6000

2990.00 ден.
€ 48.62

Сериски број: 2000/6000

Количина: пар.

Бренд: Battery

Категорија: Додатоци

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Батерија компатибилна за следните модели:

HP Pavilion
DV2000 DV2100 DV2200 DV2300 DV2400 DV2500 DV2600 DV2700 DV2800 DV2900 Series
 
HP Pavilion
DV6000 DV6100 DV6200 DV6300 DV6400 DV6500 DV6600 DV6700 DV6800 DV6900 Series
 
HP G6000 and G7000 Series
 
COMPAQ Presario
V3000 V3100 V3200 V3300 V3400 V3500 V3600 V3700 V3800 V3900 Series
 
COMPAQ Presario
V6000 V6100 V6200 V6300 V6400 V6500 V6600 V6700 V6800 V6900 Series
 
Compaq Presario A900, C700, F500 and F700 Series

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Компатибилен адаптер Acer, A...

1000.00 ден./€ 16.26
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP PR08 Notebook Battery - 4...

3990.00 ден./€ 64.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 15.6" Active Black Backpa...

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.