Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

Battery Compaq Presario V2000

2790.00 ден.
€ 45.37

Сериски број: presario2000

Количина: пар.

Бренд: Battery

Категорија: Додатоци

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

 

HP Compaq Business Notebook nx4800 nx4820 Series 
HP Compaq Pavilion DV1000 DV1100 DV1200 DV1300 DV1400 DV1500 DV1600 DV1700 Series 
HP Compaq Pavilion DV4000 DV4100 DV4200 DV4300 DV4400 Series 
HP Compaq Pavilion DV5000 DV5100 DV5200 DV5300 Series 
HP Compaq Pavilion ze2000 ze2100 ze2200 ze2300 ze2400 ze2500 Series 
HP Compaq Presario C300 C500 M2000 M2100 M2200 M2300 M2400 M2500 Series 
HP Compaq Presario V2000 V2100 V2200 V2300 V2400 V2500 V2600 V2700 Series 
HP Compaq Presario V4000 V4100 V4200 V4300 V4400 Series 
HP Compaq Presario V5000 V5100 V5200 V5300 Series 
HP Compaq Special Edition L2000 L2100 L2200 L2300 Series

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Компатибилен адаптер Acer, A...

1000.00 ден./€ 16.26
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP PR08 Notebook Battery - 4...

3990.00 ден./€ 64.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 15.6" Active Black Backpa...

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.