Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP LaserJet Enterprise M608n

Download Pdf
39990.00 ден.
€ 650.24

Сериски број: K0Q17A

Количина: пар.

Бренд:

Категорија: Принтери

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Принтер Скенер Копир Факс
ДА / / /

 

 Спецификација
 Брзина на печатење до 58/А4 страни во минута
 Технологија на печатење Ласерски (Црно-бело)
 Потребно време за прва страна 5.3 секунди 
 Макс. резолуција на печатење до 1200 х 1200
 Предвиден број на стр. месечно од 5.000 до 25.000 страни (макс. 275.000 страни)
 Капацитет на тонер 25.000 страни (CF237X)
 Меморија 512MB
 Брзина на процесор 1,2 GHz
 Оперативни системи Android, Linux Boss (5.0), Linux Debian (7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 7.5, 7.6, 7.7, 7.8, 7.9, 8.0, 8.1, 8.2, 8.3, 8.4, 8.5, 8.6), Linux Fedora (22, 23, 24), Linux Mint (17, 17.1, 17.2, 17.3, 18), Linux Red Hat Enterprise (6.0, 7.0), Linux SUSE (13.2, 42.1), Linux Ubuntu (12.04, 14.04, 15.10, 16.04, 16.10), OS macOS 10.12 Sierra, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan, UNIX, Windows 10 all 32- & 64-bit editions (excluding RT OS for Tablets), Windows 7 all 32- & 64-bit editions, Windows 8/8.1 all 32- & 64-bit editions (excluding RT OS for Tablets), Windows Vista all 32bit editions (Home Basic, Premium, Professional, etc.), Windows XP SP3 32-bit editions (XP Home, XP Pro, etc.)
Информација за хартија
 Фиоки за хартија 1 х 550 листа; 100 листа
 Излезна фиока за хартија 1 х 500 листа
 Поддржани формати A4; A5; A6; B5; коверти
 Двострано печатење (дуплекс) Мануелно
  Можности за поврзување
 Стандардни приклучоци Hi-Speed USB 2.0; Gigabit Ethernet 10/100/1000T; Hardware Integration Pocket
 Опционални приклучоци /
 Димензии, тежина и пакување
 Макс. дебелина на хартија од 60гр. до 240гр/м2
 Димензии на производот со кутија ( 597 x 497 x 539 mm )
 Тежина на производот со кутија ( 27,5 кг )
 Содржина на пакувањето: Принтер, тонер кертриџ , струен кабел, ЦД со софтвер за уредот, флаер за инсталација

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Designjet T520 36-in Prin...

109990.00 ден./€ 1788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP LaserJet Pro M15a Printer

3790.00 ден./€ 61.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP DesignJet T830 24-in Mult...

185990.00 ден./€ 3024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.