Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP LaserJet Pro M402dne

HP LaserJet Pro M402dne

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 38 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Дуплекс, Мрежа

11990.00 ден./€ 194.96
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T730 36-in Printer (F9A29A)

HP DesignJet T730 36-in Printer (F9A29A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
25 сек/ A1 формат

Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

154990.00 ден./€ 2520.16
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Designjet T520 24-in Printer

HP Designjet T520 24-in Printer

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
35 сек/ A1 формат

Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

79990.00 ден./€ 1300.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Designjet T520 36-in Printer

HP Designjet T520 36-in Printer

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
35 сек/ A1 формат

Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

109990.00 ден./€ 1788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T830 24-in Multifunction Printer (F9A28A)

HP DesignJet T830 24-in Multifunction Printer (F9A28A)

Инкџет принтер, скенер, копир

Брзина на печатење:
за 26 секунди печати А1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200 dpi

185990.00 ден./€ 3024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Designjet T120 24-in Printer

HP Designjet T120 24-in Printer

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
70 сек/ A1 формат

Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 1200 x 1200

49990.00 ден./€ 812.85
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T930 914mm Printer (L2Y21A)

HP DesignJet T930 914mm Printer (L2Y21A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
21 сек/страница A1 формат,
120 A1 отпечатоци за 1 час
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

240990.00 ден./€ 3918.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color LaserJet Pro M452nw

HP Color LaserJet Pro M452nw

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 27 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Wireless, Мрежа

14490.00 ден./€ 235.61
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color LaserJet Pro M452dn

HP Color LaserJet Pro M452dn

Ласерски колор принтер

Брзина на печатење: 27 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Дуплекс, Мрежна карта

16490.00 ден./€ 268.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.