Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP DesignJet T830 24-in Multifunction Printer (F9A30A)

HP DesignJet T830 24-in Multifunction Printer (F9A30A)

Инкџет принтер, скенер, копир

Брзина на печатење:
за 25 секунди печати А1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200 dpi

299990.00 ден./€ 4877.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T730 36-in Printer (F9A29A)

HP DesignJet T730 36-in Printer (F9A29A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење:
25 сек/ A1 формат

Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

152990.00 ден./€ 2487.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T530 36-in Printer (5ZY62A)

HP DesignJet T530 36-in Printer (5ZY62A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

149990.00 ден./€ 2438.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T525 36-in Printer (5ZY61A)

HP DesignJet T525 36-in Printer (5ZY61A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

109990.00 ден./€ 1788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T130 24-in Printer (5ZY58A)

HP DesignJet T130 24-in Printer (5ZY58A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 1200 x 1200

62990.00 ден./€ 1024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Enterprise M608dn

HP LaserJet Enterprise M608dn

Ласерски печатар

Брзина на печатење: до 61 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200х1200 dpi
Duplex, Мрежна карта

45990.00 ден./€ 747.8
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T125 24-in Printer (5ZY57A)

HP DesignJet T125 24-in Printer (5ZY57A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 45 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 1200 x 1200

45990.00 ден./€ 747.8
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Enterprise M608n

HP LaserJet Enterprise M608n

Ласерски печатар

Брзина на печатење: до 61 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200х1200 dpi
Мрежна карта

39990.00 ден./€ 650.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M501dn

HP LaserJet Pro M501dn

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 43 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi
USB, мрежна карта, Duplex

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.