Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP LaserJet Pro M203dw Printer

HP LaserJet Pro M203dw Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Безжично поврзување, USB, Дуплекс

9290.00 ден./€ 151.06
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M12w Printer

HP LaserJet Pro M12w Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 18 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

4690.00 ден./€ 76.26
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M402n

HP LaserJet Pro M402n

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 38 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Мрежа

10990.00 ден./€ 178.7
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro M203dn Printer

HP LaserJet Pro M203dn Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Мрежна карта, USB, Дуплекс

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M402dn

HP LaserJet Pro M402dn

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 38 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Дуплекс, Мрежа

11990.00 ден./€ 194.96
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Enterprise M605n

HP LaserJet Enterprise M605n

Ласерски печатар

Брзина на печатење: до 58 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200х1200 dpi
Мрежна карта

38990.00 ден./€ 633.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M402d

HP LaserJet Pro M402d

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 38 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 1200 х 1200 dpi
Дуплекс

10490.00 ден./€ 170.57
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro M102w Printer

HP LaserJet Pro M102w Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: до 23 стр.
Технологија: Ласер (црно-бело)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Wireless поврзување, USB

3990.00 ден./€ 64.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M12a Printer

HP LaserJet Pro M12a Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 18 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

3990.00 ден./€ 64.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.