Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 27 стр
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: до 600 dpi
факс, мрежна карта, wireless, дуплек

23990.00 ден./€ 390.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 27 стр
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: до 600 dpi
факс, мрежна карта, дуплекс

22990.00 ден./€ 373.82
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M227sdn

HP LaserJet Pro MFP M227sdn

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 28 стр
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 1200x1200 dpi

13490.00 ден./€ 219.35
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet Ink Advantage 3835

HP DeskJet Ink Advantage 3835

Принтер, скенер, копир и факс. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР

- ПОДАРОК ЦРН КЕРТРИЏ ЗА 360 СТРАНИ
- ФАКС
- печати без марг

4390.00 ден./€ 71.38
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One Printer

HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One Printer

Принтер, скенер и копир. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР
- Wireless, HP e-print
- Екран осетлив на допир

4590.00 ден./€ 74.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DeskJet Ink Advantage 3635 All-in-One Printer

HP DeskJet Ink Advantage 3635 All-in-One Printer

Се во едно уред. Принтер, скенер и копир. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР
- Wireless, HP e-print
- печати без маргина

3390.00 ден./€ 55.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet 2130 All-in-One Printer

HP DeskJet 2130 All-in-One Printer

Се во едно уред. Принтер, скенер и копир. Печати 2 пати повеќе за истите пари со Advatage серија на НР
- ЛЦД екран

1990.00 ден./€ 32.36
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro MFP M26nw

HP LaserJet Pro MFP M26nw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: 18/минута
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 600x600 dpi

7390.00 ден./€ 120.16
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro MFP M130fn

HP LaserJet Pro MFP M130fn

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 22 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 600 х 600 dpi
Факс и мрежна карта

8790.00 ден./€ 142.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.