Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Нов
HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4828

HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4828

Принтер, скенер, копир. Кертриџи со голем капацитет.

- Wi-Fi конекција
- црн кертриџ за 1.300 страни
- колор кертриџ за 750 страни

5490.00 ден./€ 89.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M141a Printer

HP LaserJet Pro MFP M141a Printer

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: 18/минута
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600x600 dpi

6790.00 ден./€ 110.68
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro MFP M28a Printer

HP LaserJet Pro MFP M28a Printer

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: 20/минута
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 600 x 600 dpi

7190.00 ден./€ 117.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M141w Printer

HP LaserJet Pro MFP M141w Printer

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: 18/минута
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600x600 dpi
- Wi-Fi

7190.00 ден./€ 117.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet MFP M236d

HP LaserJet MFP M236d

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600 х 600 dpi
- Duplex

9990.00 ден./€ 162.84
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet MFP M236dw

HP LaserJet MFP M236dw

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600 х 600 dpi
- Duplex, Wi-Fi, Ether

10490.00 ден./€ 170.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One Printer

HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One Printer

Најдобриот мултифункциски уред во својата класа.
Повеќе од 50% заштеда за разлика од ласерските уреди
Копир, двостран принтер, двостран скенер, факс, Wi-Fi

10590.00 ден./€ 172.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet MFP M236sdn

HP LaserJet MFP M236sdn

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600 х 600 dpi
- Duplex, Ethernet, AD

10990.00 ден./€ 179.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Laser MFP 137fnw

HP Laser MFP 137fnw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 20 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200 х 1200 dpi
Факс, мрежна карта и Wi-Fi

10990.00 ден./€ 179.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.