Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatbed Scanner

HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatbed Scanner

- Тип на скенер: Flatbed, ADF
- Резолуција на скенирање: 1200 dpi Flatbed, 600 dpi ADF
- Длабочина (Bit Depth): 48 bith
- Брзина: 20 - 40 ppm

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Scanjet 200 Scanner

HP Scanjet 200 Scanner

- Тип на скенер: Flatbed
- Резолуција на скен: 2400 dpi
- Длабочина (Bit Depth): 48 bith

3890.00 ден./€ 63.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.