Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3 4
HP ProBook 450 G4 (Y8A68EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A68EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

49990.00 ден./€ 812.85
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G4 (Z2Y52EA)

HP ProBook 450 G4 (Z2Y52EA)

- Intel® Core™ i5-7200U
- Intel HD 620 Graphics
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

43990.00 ден./€ 715.28
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 250 G6 (1WY37EA)

HP 250 G6 (1WY37EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professioanl 64-bit

46490.00 ден./€ 755.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 250 G6 (2HG53ES)

HP 250 G6 (2HG53ES)

- Intel® Core™ i3-6006U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD

21990.00 ден./€ 357.56
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G4 (Z3A36EA)

HP ProBook 450 G4 (Z3A36EA)

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit

38990.00 ден./€ 633.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G3 (W4P94EA)

HP ProBook 470 G3 (W4P94EA)

- Intel® Core™ i7-6500U
- AMD Radeon™ R7 M340
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA

40490.00 ден./€ 658.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G4 (Y8B02EA)

HP ProBook 470 G4 (Y8B02EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- NVIDIA GeForce 930MX
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

51490.00 ден./€ 837.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 470 G4 (Y8B03EA)

HP ProBook 470 G4 (Y8B03EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- NVIDIA GeForce 930MX
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

55990.00 ден./€ 910.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G4 (Y8A47EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A47EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- NVIDIA® GeForce® 930MX 2 GB
- Подарок торба

41490.00 ден./€ 674.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.