Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3 4
HP ProBook 470 G3 (W4P93EA)

HP ProBook 470 G3 (W4P93EA)

- Intel® Core™ i5-6200U
- AMD Radeon™ R7 M340
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA

34490.00 ден./€ 560.81
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G4 (Y8A63EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A63EA)

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB M.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

40490.00 ден./€ 658.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G4 (Y8A43EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A43EA)

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- NVIDIA® GeForce® 930MX 2 GB
- Windows 10 Home 64-bit

36990.00 ден./€ 601.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G3 (W4P47EA)

HP ProBook 450 G3 (W4P47EA)

- Intel® Core™ i5-6200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- AMD Radeon™ R7 M340

30490.00 ден./€ 495.77
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G4 (Y8A34EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A34EA)

- Intel® Core™ i3-7100U
- Intel HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- Windows 10 Home 64-bit

33990.00 ден./€ 552.68
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G3 (W4P54EA)

HP ProBook 450 G3 (W4P54EA)

- Intel® Core™ i3-6100U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4 GB
- Хард диск: 500 GB
- Windows 10 Home 64-bit

29990.00 ден./€ 487.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G5 (X0N65EA)

HP 250 G5 (X0N65EA)

- Intel® Core™ i7-6500U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit
- Подарок ташна

37490.00 ден./€ 609.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G5 (X0P62EA)

HP 250 G5 (X0P62EA)

- Intel® Core™ i3-5005U
- Intel HD Graphics 5500
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA

20990.00 ден./€ 341.3
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G3 (W4N95EA)

HP ProBook 440 G3 (W4N95EA)

- Intel® Core™ i5-6200U
- Intel® HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA

28490.00 ден./€ 463.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.