Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
3 4 5
HP EliteBook 840 G4

HP EliteBook 840 G4

- Intel® Core™ i7-7500U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

66990.00 ден./€ 1089.27
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteBook 840 G4

HP EliteBook 840 G4

- Intel® Core™ i7-7500U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

68990.00 ден./€ 1121.79
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteBook 840 G4

HP EliteBook 840 G4

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

66490.00 ден./€ 1081.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteBook 840 G4

HP EliteBook 840 G4

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

64990.00 ден./€ 1056.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteBook 840 G4

HP EliteBook 840 G4

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

60490.00 ден./€ 983.58
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteBook 840 G4

HP EliteBook 840 G4

- Intel® Core™ i5-7300U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

73990.00 ден./€ 1203.09
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp106nn

HP ENVY x360 - 15-bp106nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

65990.00 ден./€ 1073.01
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp105nn

HP ENVY x360 - 15-bp105nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

53990.00 ден./€ 877.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp104nn

HP ENVY x360 - 15-bp104nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
3 4 5

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.