Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3
Нов
HP 250 G6 (2HG53ES)

HP 250 G6 (2HG53ES)

- Intel® Core™ i3-6006U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD

21490.00 ден./€ 349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G3 (W4P57EA)

HP ProBook 450 G3 (W4P57EA)

- Intel® Core™ i3-6100U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB

26990.00 ден./€ 438.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G3 (W4N95EA)

HP ProBook 440 G3 (W4N95EA)

- Intel® Core™ i5-6200U
- Intel® HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G4 (Y8A52EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A52EA)

- Intel® Core™ i3-7100U
- Intel HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G3 (W4P54EA)

HP ProBook 450 G3 (W4P54EA)

- Intel® Core™ i3-6100U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4 GB
- Хард диск: 500 GB
- Windows 10 Home 64-bit

29990.00 ден./€ 487.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G3 (W4P47EA)

HP ProBook 450 G3 (W4P47EA)

- Intel® Core™ i5-6200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- AMD Radeon™ R7 M340

30490.00 ден./€ 495.77
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G5 (2RS20EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS20EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- UHD Graphics 620

30990.00 ден./€ 503.9
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G4 (Y8A34EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A34EA)

- Intel® Core™ i3-7100U
- Intel HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- Windows 10 Home 64-bit

33990.00 ден./€ 552.68
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 430 G4 (Y7Z56EA)

HP ProBook 430 G4 (Y7Z56EA)

- Intel® Core™ i5-7200U
- Intel HD 620 Graphics
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD

34490.00 ден./€ 560.81
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.