Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
3 4 5
Нов
HP ProBook 440 G5 (2SX88EA)

HP ProBook 440 G5 (2SX88EA)

- Intel® Core™ i7-8550U
- Intel HD 620 Graphics
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

47990.00 ден./€ 780.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Gaming Pavilion - 15-cx0001na

HP Gaming Pavilion - 15-cx0001na

- Intel® Core™ i5-8300H
- РАМ Меморија: 8GB
- 1TB SATA + 16GB Optane
- NVIDIA® GeForce® GTX1050

Рок на испорака 30 дена

47990.00 ден./€ 780.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256 GB PCIe® NVMe™ SSD
- NVIDIA® GeForce® 930MX
- Windows 10 Pro 64-bit

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp104nn

HP ENVY x360 - 15-bp104nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp108nn

HP ENVY x360 - 15-bp108nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

48990.00 ден./€ 796.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13 - ad008nn

HP ENVY 13 - ad008nn

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

50490.00 ден./€ 820.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp101nn

HP ENVY x360 - 15-bp101nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

51490.00 ден./€ 837.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13  - ad102nn

HP ENVY 13 - ad102nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

52490.00 ден./€ 853.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 470 G5 (2RR88EA)

HP ProBook 470 G5 (2RR88EA)

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256 GB PCIe® NVMe™ SSD
- NVIDIA® GeForce® 930MX
- Windows 10 Pro 64-bit

52990.00 ден./€ 861.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
3 4 5

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.