Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3 4
HP Spectre x360 13 (Z6J49EA)

HP Spectre x360 13 (Z6J49EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel® HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit
- Рок на испорака 15 дена

89690.00 ден./€ 1458.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre 13 (Y7W92EA)

HP Spectre 13 (Y7W92EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel® HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit
- Рок на испорака 15 дена

85890.00 ден./€ 1396.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN by HP Laptop PC 17 (Y7W85EA)

OMEN by HP Laptop PC 17 (Y7W85EA)

- Intel® Core™ i5-6300HQ
- NVIDIA® GeForce® GTX 1060 6GB
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB M.2 SSD; 1TB
- Windows 10 Home 64-bit
- Рок на испор

75890.00 ден./€ 1233.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre 13 (W8Z58EA)

HP Spectre 13 (W8Z58EA)

- Intel® Core™ i5-6200U
- Intel® HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit

73590.00 ден./€ 1196.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 13 (Z5F65EA)

HP Spectre x360 13 (Z5F65EA)

- Intel® Core™ i5-7200U
- Intel® HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit
- Рок на испорака 15 дена

72890.00 ден./€ 1185.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN by HP Laptop PC 17 (Y0V83EA)

OMEN by HP Laptop PC 17 (Y0V83EA)

- Intel® Core™ i7-6700HQ
- NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4GB
- РАМ Меморија: 12GB
- Хард диск: 128GB M.2 SSD; 1TB
- Windows 10 Home 64-bit
- Рок на испо

65490.00 ден./€ 1064.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 470 G4 (Y8B03EA)

HP ProBook 470 G4 (Y8B03EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- NVIDIA GeForce 930MX
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

55990.00 ден./€ 910.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G4 (Y8B02EA)

HP ProBook 470 G4 (Y8B02EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- NVIDIA GeForce 930MX
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

51490.00 ден./€ 837.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G4 (Y8A68EA)

HP ProBook 450 G4 (Y8A68EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel HD Graphics 620
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

49990.00 ден./€ 812.85
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.