Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3 4
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP EliteBook 650 G10 (8X909ES)

HP EliteBook 650 G10 (8X909ES)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® UHD Graphics

47990.00 ден./€ 782.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G10 (725G9EA)

HP 250 G10 (725G9EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

44990.00 ден./€ 733.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G10 (85B70EA)

HP ProBook 450 G10 (85B70EA)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

39990.00 ден./€ 651.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 455 G10 (8A5A4EA)

HP ProBook 455 G10 (8A5A4EA)

- AMD Ryzen 7 7730U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon Graphics

37990.00 ден./€ 619.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion 15-eh3000nia (807G1EA)

HP Pavilion 15-eh3000nia (807G1EA)

- AMD Ryzen™ 7 7730U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon™ Graphics

36990.00 ден./€ 602.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Laptop 15-fc0047nia (8C9Q4EA)

HP Laptop 15-fc0047nia (8C9Q4EA)

- AMD Ryzen™ 7 7730U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- AMD Radeon™ Graphics

36490.00 ден./€ 594.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G10 (725G7EA)

HP 250 G10 (725G7EA)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

34990.00 ден./€ 570.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 455 G10 (854S1ES)

HP ProBook 455 G10 (854S1ES)

- AMD Ryzen 5 7530U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon Graphics

34990.00 ден./€ 570.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G10 (725G5EA)

HP 250 G10 (725G5EA)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

31990.00 ден./€ 521.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.