Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2
Нов
HP ProBook 450 G6 (5TL53EA)

HP ProBook 450 G6 (5TL53EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- 15.6" FHD

36490.00 ден./€ 593.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G6 (5PQ10EA)

HP ProBook 440 G6 (5PQ10EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel UHD 620 Graphics
- Хард диск: 256GB M.2 SSD

37490.00 ден./€ 609.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 430 G6 (5PP41EA)

HP ProBook 430 G6 (5PP41EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel UHD 620 Graphics
- Хард диск: 256GB M.2 SSD

37990.00 ден./€ 617.72
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G5 (2RS09EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS09EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Windows 10 Professional 64-bit

37990.00 ден./€ 617.72
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G4 (Z2Y25EA)

HP ProBook 440 G4 (Z2Y25EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® 930MX 2GB

39490.00 ден./€ 642.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

39490.00 ден./€ 642.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G6 (5PQ00EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ00EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB М.2 SSD
- NVIDIA® GeForce® MX130

40990.00 ден./€ 666.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G5 (2RS12EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS12EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB SSD
- NVIDIA® GeForce® 930MX
- Windows 10 Professional 64-bit

41990.00 ден./€ 682.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5PQ55EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ55EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- 15.6" FHD
- Windows 10 Professional 64-bit

41990.00 ден./€ 682.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.