Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
HP Spectre x360 - 13-ae005nn

HP Spectre x360 - 13-ae005nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

75990.00 ден./€ 1235.61
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae004nn

HP Spectre x360 - 13-ae004nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

62990.00 ден./€ 1024.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae003nn

HP Spectre x360 - 13-ae003nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

66990.00 ден./€ 1089.27
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 - 13-ae002nn

HP Spectre x360 - 13-ae002nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

82990.00 ден./€ 1349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre 13 - af008nn

HP Spectre 13 - af008nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 360GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

71490.00 ден./€ 1162.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre 13 - af007nn

HP Spectre 13 - af007nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

83990.00 ден./€ 1365.69
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre 13 - af006nn

HP Spectre 13 - af006nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

70490.00 ден./€ 1146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre 13 - af005nn

HP Spectre 13 - af005nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

74990.00 ден./€ 1219.35
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.