Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
HP Pavilion 15-cs0016na

HP Pavilion 15-cs0016na

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- NVIDIA® GeForce® MX150

49490.00 ден./€ 804.72
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Gaming Pavilion - 15-cx0001na

HP Gaming Pavilion - 15-cx0001na

- Intel® Core™ i5-8300H
- РАМ Меморија: 8GB
- 1TB SATA + 16GB Optane
- NVIDIA® GeForce® GTX1050

39990.00 ден./€ 650.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Gaming Pavilion - 15-cx0999nia

HP Gaming Pavilion - 15-cx0999nia

- Intel® Core™ i7-8750H Hexa
- РАМ Меморија: 12GB
- Хард диск: 1TB SATA + 128GB SSD
- NVIDIA® GeForce® GTX1050

55990.00 ден./€ 910.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Pavilion - 17-ab499na

HP Pavilion - 17-ab499na

- Intel® Core™ i5-8300H
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1050Ti

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Pavilion - 17-ab498na

HP Pavilion - 17-ab498na

- Intel® Core™ i7-8750H
- РАМ Меморија: 12GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1050Ti

57790.00 ден./€ 939.67
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Pavilion 15-cs0029nia

HP Pavilion 15-cs0029nia

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX150

47790.00 ден./€ 777.07
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Pavilion 15-cs0016nia

HP Pavilion 15-cs0016nia

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX150
- 15.6" FHD

36990.00 ден./€ 601.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Pavilion x360 14-cd1003nia

HP Pavilion x360 14-cd1003nia

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

39490.00 ден./€ 642.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.