Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2
HP ENVY x360 - 15-bp108nn

HP ENVY x360 - 15-bp108nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

48990.00 ден./€ 796.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp106nn

HP ENVY x360 - 15-bp106nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

65990.00 ден./€ 1073.01
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp105nn

HP ENVY x360 - 15-bp105nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

53990.00 ден./€ 877.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp104nn

HP ENVY x360 - 15-bp104nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13 - ad104nn

HP ENVY 13 - ad104nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

52990.00 ден./€ 861.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13 - ad103nn

HP ENVY 13 - ad103nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

61490.00 ден./€ 999.84
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13  - ad102nn

HP ENVY 13 - ad102nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

52490.00 ден./€ 853.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp101nn

HP ENVY x360 - 15-bp101nn

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

51490.00 ден./€ 837.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY x360 - 15-bp100nn

HP ENVY x360 - 15-bp100nn

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

60990.00 ден./€ 991.71
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.