Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2
HP ENVY 13 - ad013nn

HP ENVY 13 - ad013nn

- Intel® Core™ i7-7500U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

63990.00 ден./€ 1040.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13 - ad008nn

HP ENVY 13 - ad008nn

- Intel® Core™ i5-7200U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

50490.00 ден./€ 820.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ENVY 13 - ad006nn

HP ENVY 13 - ad006nn

- Intel® Core™ i3-7100U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

Рок на испорака: 30 дена

41990.00 ден./€ 682.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.