Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC

HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel HD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

34990.00 ден./€ 568.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 (1JJ54EA)

HP ProDesk 400 G4 (1JJ54EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 (1JJ53EA)

HP ProDesk 400 G4 (1JJ53EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

24490.00 ден./€ 398.21
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G3 20-inch All-in-One (2KL13EA)

HP ProOne 400 G3 20-inch All-in-One (2KL13EA)

- Intel® Core™ i5-7500T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1ТB
- Intel HD Graphics 630

35990.00 ден./€ 585.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G3 20-inch All-in-One (2KL17EA)

HP ProOne 400 G3 20-inch All-in-One (2KL17EA)

- Intel® Core™ i3-7100T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB
- Intel HD Graphics 630

31990.00 ден./€ 520.16
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP V243a Monitor 24-inch

HP V243a Monitor 24-inch

- Монитор v243a 24"
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.276 mm

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP EliteDisplay E243 23.8-inch Monitor

HP EliteDisplay E243 23.8-inch Monitor

- HP монитор E243 23.8"
- IPS LED
- Full HD (1920x1080)

11990.00 ден./€ 194.96
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP EliteDisplay E233 23-inch Monitor

HP EliteDisplay E233 23-inch Monitor

- HP монитор E233 23"
- IPS LED
- Full HD (1920x1080)

10990.00 ден./€ 178.7
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP EliteDisplay E232 23-inch LED Monitor

HP EliteDisplay E232 23-inch LED Monitor

- HP монитор E232 23"
- IPS LED
- Full HD (1920x1080)

9990.00 ден./€ 162.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.