Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QN02EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN02EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB
- Windows 10 Pro 64-bit

34990.00 ден./€ 568.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QM92EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM92EA)

- Intel® Core™ i3-6100U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 530
- Хард диск: 500 GB
- Windows 7/10 Pro 64-bit

32490.00 ден./€ 528.29
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R11EA)

HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R11EA)

- Intel® Core™ i3-6100T
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics
- Хард диск: 1TB

35990.00 ден./€ 585.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (X3K65EA)

HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (X3K65EA)

- Intel® Core™ i5-6500T
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel HD Graphics
- Хард диск: 1TB
- Windows 10 Pro 64-bit

50990.00 ден./€ 829.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R07EA)

HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R07EA)

- Intel® Core™ i3-6100T - 3.20GHz
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics
- Хард диск: 500 GB
- Windows 7/10 Pro 64-bit

39990.00 ден./€ 650.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDisplay P240va Monitor 23.8

HP ProDisplay P240va Monitor 23.8"

- Монитор P240va (60.45 cm)
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.274 mm

9990.00 ден./€ 162.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP V197 Monitor 18.5

HP V197 Monitor 18.5"

- V197 47cm (18.5") LED
- Резолуција 1366 x 768
- Пиксел: 0.3 mm

5490.00 ден./€ 89.27
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QM91EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM91EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500 GB

23490.00 ден./€ 381.95
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.