Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP ProDisplay P223 Monitor 21.5

HP ProDisplay P223 Monitor 21.5

- P223 (21.5") LED
- Резолуција 1920 x 1080
- Големина на пиксел: 0,248 мм

7490.00 ден./€ 121.79
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA40EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA40EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 620
- Хард диск: 1TB

24990.00 ден./€ 406.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G5 (4CZ59EA)

HP ProDesk 400 G5 (4CZ59EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Intel UHD Graphics 630
- Windows 10 Pro 64-bit

32490.00 ден./€ 528.29
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 Desktop Mini PC (4CZ92EA)

HP ProDesk 400 G4 Desktop Mini PC (4CZ92EA)

- Intel® Core™ i3-8100T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

34490.00 ден./€ 560.81
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G2 Microtower PC (3ZD04EA)

HP 290 G2 Microtower PC (3ZD04EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

24490.00 ден./€ 398.21
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProOne 400 G4 20-inch All-in-One Business PC (4NT83EA)

HP ProOne 400 G4 20-inch All-in-One Business PC (4NT83EA)

- Intel® Core™ i5-8500T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB
- Intel UHD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

41990.00 ден./€ 682.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Desktop Pro G2 + HP V214a Monitor 20.7-inch (5QL05EA)

HP Desktop Pro G2 + HP V214a Monitor 20.7-inch (5QL05EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

24990.00 ден./€ 406.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G2 Microtower PC (3ZD07EA)

HP 290 G2 Microtower PC (3ZD07EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 50GB

23990.00 ден./€ 390.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor 20.7-inch (3ZD14EA)

HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor 20.7-inch (3ZD14EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.