Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP 290 G3 Microtower PC (8VR92EA)

HP 290 G3 Microtower PC (8VR92EA)

- Intel® Core™ i3-9100
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630

20490.00 ден./€ 333.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor (3ZD27EA)

HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor (3ZD27EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

21990.00 ден./€ 358.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Desktop Pro G2 + HP V214a Monitor (5QL05EA)

HP Desktop Pro G2 + HP V214a Monitor (5QL05EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

21990.00 ден./€ 358.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA62EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA62EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD
- Intel UHD Graphics 620

23990.00 ден./€ 391.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G3 Microtower PC (8VR89EA)

HP 290 G3 Microtower PC (8VR89EA)

- Intel® Core™ i5-9500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Intel UHD Graphics 630

24990.00 ден./€ 407.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3ZD38EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3ZD38EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- Intel UHD Graphics 620

26490.00 ден./€ 431.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP All-in-One - 22-c0031ny (8XC52EA)

HP All-in-One - 22-c0031ny (8XC52EA)

- Intel® Core™ i3-9100T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630

26490.00 ден./€ 431.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 24 All-in-One PC 24-f0036ny (9CJ22A)

HP 24 All-in-One PC 24-f0036ny (9CJ22A)

- Intel® Core™ i3-9100T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630

27490.00 ден./€ 448.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProDesk 400 G5 (4CZ61EA)

HP ProDesk 400 G5 (4CZ61EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Intel UHD Graphics 630

27690.00 ден./€ 451.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.