Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (X3K65EA)

HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (X3K65EA)

- Intel® Core™ i5-6500T
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel HD Graphics
- Хард диск: 1TB
- Windows 10 Pro 64-bit

50990.00 ден./€ 829.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProOne 400 G3 20-inch All-in-One (2KL16EA)

HP ProOne 400 G3 20-inch All-in-One (2KL16EA)

- Intel® Core™ i5-7500T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB
- Windows 10 Professional 64-bit

46490.00 ден./€ 755.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 (1JJ77EA)

HP ProDesk 400 G4 (1JJ77EA)

- Intel® Core™ i7-7700
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 1TB
- Windows 10 Pro 64-bit

46490.00 ден./€ 755.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R07EA)

HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R07EA)

- Intel® Core™ i3-6100T - 3.20GHz
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics
- Хард диск: 500 GB
- Windows 7/10 Pro 64-bit

39990.00 ден./€ 650.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QM98EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM98EA)

- Intel® Core™ i5-6500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 530
- Хард диск: 500GB
- Windows 7/10 Pro 64-bit

36490.00 ден./€ 593.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R11EA)

HP ProOne 400 G2 20-inch All-in-One (T4R11EA)

- Intel® Core™ i3-6100T
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics
- Хард диск: 1TB

35990.00 ден./€ 585.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QN02EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN02EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB
- Windows 10 Pro 64-bit

34990.00 ден./€ 568.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QM92EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM92EA)

- Intel® Core™ i3-6100U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 530
- Хард диск: 500 GB
- Windows 7/10 Pro 64-bit

32490.00 ден./€ 528.29
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.