Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP ProDesk 400 G4 Desktop Mini PC (4CZ95EA)

HP ProDesk 400 G4 Desktop Mini PC (4CZ95EA)

- Intel® Core™ i3-8100T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Intel UHD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit
...

31490.00 ден./€ 512.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA38EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA38EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 620
- Хард диск: 1TB

30490.00 ден./€ 495.77
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G5 (4CZ61EA)

HP ProDesk 400 G5 (4CZ61EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Intel UHD Graphics 630

28490.00 ден./€ 463.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor 20.7-inch (3ZD14EA)

HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor 20.7-inch (3ZD14EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

28490.00 ден./€ 463.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower + Monitor (1QM90EA)

HP 290 G1 Microtower + Monitor (1QM90EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

27490.00 ден./€ 446.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Desktop Pro G2 + HP V214a Monitor 20.7-inch (5QL05EA)

HP Desktop Pro G2 + HP V214a Monitor 20.7-inch (5QL05EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

25990.00 ден./€ 422.6
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA40EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA40EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 620
- Хард диск: 1TB

25490.00 ден./€ 414.47
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G2 Microtower PC (3ZD04EA)

HP 290 G2 Microtower PC (3ZD04EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

25490.00 ден./€ 414.47
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA37EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA37EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 620
- Хард диск: 1TB

25490.00 ден./€ 414.47
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.