Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA38EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA38EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 620
- Хард диск: 1TB

29990.00 ден./€ 487.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One 24-f0998nh (2DA21EA)

HP All-in-One 24-f0998nh (2DA21EA)

- Intel® Pentium J5005
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB
- NVidia MX110 2GB

26990.00 ден./€ 438.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One - 22-c0999nh (2DA20EA)

HP All-in-One - 22-c0999nh (2DA20EA)

- Intel® Celeron J4005
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel UHD Graphics 600

17990.00 ден./€ 292.52
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA37EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA37EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 620
- Хард диск: 1TB

24990.00 ден./€ 406.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProOne 400 G4 20-inch All-in-One Business PC (5FY57EA)

HP ProOne 400 G4 20-inch All-in-One Business PC (5FY57EA)

- Intel® Core™ i5-8500T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel UHD Graphics 630

32490.00 ден./€ 528.29
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One 24-f0998nh (2DA22EA)

HP All-in-One 24-f0998nh (2DA22EA)

- Intel® Pentium J5005
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB
- Intel UHD Graphics 600

21390.00 ден./€ 347.8
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.