Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP Pavilion All-in-One 27-xa0000ny (5KS12EA)

HP Pavilion All-in-One 27-xa0000ny (5KS12EA)

- Intel® Core™ i7-8700T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- GeForce® MX130

51990.00 ден./€ 845.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 24 All-in-One PC 24-f0043ny (8UB22EA)

HP 24 All-in-One PC 24-f0043ny (8UB22EA)

- Intel® Core™ i5-9400T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- Intel UHD Graphics 630

38990.00 ден./€ 633.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA71EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA71EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- Intel UHD Graphics 620

31490.00 ден./€ 512.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 24 All-in-One PC 24-f0036ny (8UN72EA)

HP 24 All-in-One PC 24-f0036ny (8UN72EA)

- Intel® Core™ i5-9400T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630

30990.00 ден./€ 503.9
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 24 All-in-One PC 24-f0036ny (9CJ22A)

HP 24 All-in-One PC 24-f0036ny (9CJ22A)

- Intel® Core™ i3-9100T
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630

27490.00 ден./€ 446.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP All-in-One - 22-c0031ny (8XC52EA)

HP All-in-One - 22-c0031ny (8XC52EA)

- Intel® Core™ i3-9100T
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 630

26990.00 ден./€ 438.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3ZD38EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3ZD38EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- Intel UHD Graphics 620

26490.00 ден./€ 430.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 200 G3 All-in-One PC (3VA62EA)

HP 200 G3 All-in-One PC (3VA62EA)

- Intel® Core™ i3-8130U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD
- Intel UHD Graphics 620

23990.00 ден./€ 390.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP All-in-One PC 22-c0024ny (7KF48EA)

HP All-in-One PC 22-c0024ny (7KF48EA)

- AMD® A4-9125
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 620

19490.00 ден./€ 316.91
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.