Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC (1EY31EA)

HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC (1EY31EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel HD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

33490.00 ден./€ 544.55
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G2 Microtower PC (3ZD85EA)

HP 290 G2 Microtower PC (3ZD85EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC (1EY30EA)

HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC (1EY30EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel HD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

29990.00 ден./€ 487.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 (1JJ76EA)

HP ProDesk 400 G4 (1JJ76EA)

- Intel® Core™ i7-7700
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Pro 64-bit

44490.00 ден./€ 723.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G1 Microtower + Monitor (1QN00EA)

HP 290 G1 Microtower + Monitor (1QN00EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

24490.00 ден./€ 398.21
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

23490.00 ден./€ 381.95
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 290 G2 Microtower PC (3ZD04EA)

HP 290 G2 Microtower PC (3ZD04EA)

- Intel® Core™ i5-8500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

24490.00 ден./€ 398.21
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.