Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 290 G1 Microtower (1QM91EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM91EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

21990.00 ден./€ 357.56
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 (1JJ53EA)

HP ProDesk 400 G4 (1JJ53EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

24490.00 ден./€ 398.21
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower (1QM95EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM95EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

26490.00 ден./€ 430.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN01EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 1TB

26990.00 ден./€ 438.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower + Monitor (1QM90EA)

HP 290 G1 Microtower + Monitor (1QM90EA)

- Intel® Core™ i3-7100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

26990.00 ден./€ 438.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 (1JJ54EA)

HP ProDesk 400 G4 (1JJ54EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

27990.00 ден./€ 455.12
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower (1QN02EA)

HP 290 G1 Microtower (1QN02EA)

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 630
- Хард диск: 500GB
- Windows 10 Pro 64-bit

34490.00 ден./€ 560.81
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC

HP ProDesk 400 G4 Small Form Factor PC

- Intel® Core™ i5-7500
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel HD Graphics 630
- Windows 10 Professional 64-bit

34990.00 ден./€ 568.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 290 G1 Microtower (1QM98EA)

HP 290 G1 Microtower (1QM98EA)

- Intel® Core™ i5-6500
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel HD Graphics 530
- Хард диск: 500GB
- Windows 7/10 Pro 64-bit

35990.00 ден./€ 585.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.