Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
SAMSUNG 27-inch Curved Gaming Monitor

SAMSUNG 27-inch Curved Gaming Monitor

- 27" UHD заоблен монитор
- 2560 х 1440

34990.00 ден./€ 568.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch High Resolution Space Monitor

SAMSUNG 27-inch High Resolution Space Monitor

- 27" монитор
- 2560 х 1440

21490.00 ден./€ 349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch High Resolution Monitor

SAMSUNG 24-inch High Resolution Monitor

- 24" LED монитор со USB-C
- 2560 х 1440

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 28-inch UHD Monitor

SAMSUNG 28-inch UHD Monitor

- 28" UHD монитор
- 3840 х 2160

15990.00 ден./€ 260
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 32-inch Curved Full HD Monitor

SAMSUNG 32-inch Curved Full HD Monitor

- 32" заоблен бел монитор
- 1920 х 1080

15990.00 ден./€ 260
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch Curved LED Monitor

SAMSUNG 27-inch Curved LED Monitor

- 27" заоблен монитор
- 1920 х 1080

14990.00 ден./€ 243.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch Curved monitor with bezel less design

SAMSUNG 27-inch Curved monitor with bezel less design

- 27" заоблен монитор
- 1920 х 1080

12990.00 ден./€ 211.22
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch Curved Monitor

SAMSUNG 27-inch Curved Monitor

- 27" заоблен монитор
- 1920 х 1080

10990.00 ден./€ 178.7
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch Business Monitor

SAMSUNG 24-inch Business Monitor

- 24" LED монитор
- 1920 х 1080

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.