Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 920XL (set) Ink Cartridges

HP 920XL (set) Ink Cartridges

Црн кертриџ за 1.200 страни
Жолт кертриџ за 700 страни
Цијан кертриџ за 700 страни
Магента кертриџ за 700 страни

4899.00 ден./€ 79.85
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 651 Black Original Ink

HP 651 Black Original Ink

Црн кертриџ за 600 страни

1099.00 ден./€ 17.91
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 651 Tri-color Original Ink

HP 651 Tri-color Original Ink

Колор кертриџ за 300 страни

899.00 ден./€ 14.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 300 Black Ink Cartridge

HP 300 Black Ink Cartridge

Црн кертриџ за 200 страни

899.00 ден./€ 14.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 300 Tri-colour Ink Cartridge

HP 300 Tri-colour Ink Cartridge

Колор кертриџ за 165 страни

999.00 ден./€ 16.28
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 305 Tri-color Original Ink Cartridge

HP 305 Tri-color Original Ink Cartridge

Колор кертриџ за 100 страни

799.00 ден./€ 13.02
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 963 (set) Ink Cartridges

HP 963 (set) Ink Cartridges

Црн кертриџ за 1.000 страни
Жолт кертриџ за 700 страни
Цијан кертриџ за 700 страни
Магента кертриџ за 700 страни

6499.00 ден./€ 105.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP GT52 Yellow Original Ink Bottle

HP GT52 Yellow Original Ink Bottle

HP боја за дополнување - Жолта

- 70ml
- ~8.000 страни
- Dye-Based

599.00 ден./€ 9.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP GT52 Magenta Original Ink Bottle

HP GT52 Magenta Original Ink Bottle

HP боја за дополнување - Магента

- 70ml
- ~8.000 страни
- Dye-Based

599.00 ден./€ 9.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
3 4 5 6

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.