Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP Z3700 Wireless Mouse Forest Teal

HP Z3700 Wireless Mouse Forest Teal

HP Mouse - безжичен оптички маус

1199.00 ден./€ 19.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 330 Wireless Keyboard and Mouse

HP 330 Wireless Keyboard and Mouse

HP Keyboard and Mouse - безжични оптички маус и тастатура

1499.00 ден./€ 24.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 15.6-in Commuter Backpack Blue

HP 15.6-in Commuter Backpack Blue

HP Ранец за лаптоп до 15.6"

1499.00 ден./€ 24.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 120GB M.2 NVMe

SSD OSCOO 120GB M.2 NVMe

SSD диск M.2 NVMe
- 120GB

1590.00 ден./€ 25.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 230 Wireless Mouse and Keyboard

HP 230 Wireless Mouse and Keyboard

HP Keyboard and Mouse - безжични оптички маус и тастатура

1699.00 ден./€ 27.69
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Z5000 Dark Ash Silver Wireless Mouse

HP Z5000 Dark Ash Silver Wireless Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус
- Bluetooth конекција

1799.00 ден./€ 29.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion 400 Wired Keyboard and Mouse

HP Pavilion 400 Wired Keyboard and Mouse

HP жичани маус и тастатура

1899.00 ден./€ 30.95
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP MPP 1.51 Pen

HP MPP 1.51 Pen

HP пенкало

- Compatible with PCs with Microsoft Pen Protocol (MPP) supported devices
- АААА Battery
- 18 gr

1990.00 ден./€ 32.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Bluetooth Travel Mouse

HP Bluetooth Travel Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус
- Bluetooth конекција

1999.00 ден./€ 32.58
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
3 4 5 6

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.