Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP C2710 Combo Keyboard

HP C2710 Combo Keyboard

HP Keyboard + Mouse
- безжична тастатура и оптички безжичен маус

1799.00 ден./€ 29.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 39.62 cm (15.6

HP 39.62 cm (15.6") SMB Backpack Case

HP ранец за лаптоп до 15.6"

1999.00 ден./€ 32.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 39.62 cm (15.6

HP 39.62 cm (15.6") Signature Backpack

HP Ранец за лаптоп до 15.6"

1999.00 ден./€ 32.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Care Pack Standard Exchange

HP Care Pack Standard Exchange

Дополнителна гаранција од 1 година за
- HP OfficeJet 6500А

2049.00 ден./€ 33.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

Дополнителна гаранција од 1 година за

- HP Officejet 7000

2049.00 ден./€ 33.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

Дополнителна гаранција од 1 година за

- HP LaserJet M1212
- HP LaserJet M1132
- HP LaserJet M1217
- HP LaserJet Pro M1536

2049.00 ден./€ 33.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 90W Smart AC Adapter

HP 90W Smart AC Adapter

Адаптер за НР лаптоп компатибилен....

2090.00 ден./€ 33.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Dark Ash Wood)

HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Dark Ash Wood)

HP Mouse - безжичен оптички маус

- Bluetooth 3.0
- Blue LED оптички сенсор
- 1600 dpi

2199.00 ден./€ 35.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Pike Silver)

HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Pike Silver)

HP Mouse - безжичен оптички маус

- Bluetooth 3.0
- Blue LED оптички сенсор
- 1600 dpi

2199.00 ден./€ 35.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
4 5 6

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.