Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Battery Acer Aspire 3410 4810

Battery Acer Aspire 3410 4810

Компатибилна батерија:

Acer Aspire 3410
Acer Aspire 3750
Acer Aspire 3810T series
Acer Aspire 4410

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Dell Inspiron 9400 Battery

Dell Inspiron 9400 Battery

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 9200, 9300, 9400
Dell Inspiron XPS Gen2, M170
Dell Precision M90

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD KingSpec 256GB

SSD KingSpec 256GB

SSD диск SATA III
- 256GB
- 2.5"

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Keyboard - HP 4510, 4515, 4710

Keyboard - HP 4510, 4515, 4710

Оригинална НР тастатура за:

HP Probook 4510
HP Probook 4515
HP Probook 4710

2899.00 ден./€ 47.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Keyboard - HP 4540, 4545

Keyboard - HP 4540, 4545

Оригинална НР тастатура за:

HP Probook 4540
HP Probook 4545

2899.00 ден./€ 47.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Keyboard - HP 4530, 4535, 4730

Keyboard - HP 4530, 4535, 4730

Оригинална НР тастатура за:

HP Probook 4530
HP Probook 4535
HP Probook 4730

2899.00 ден./€ 47.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Keyboard - HP 4520, 4720

Keyboard - HP 4520, 4720

Оригинална НР тастатура за:

HP Probook 4520
HP Probook 4720

2799.00 ден./€ 45.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Keyboard - HP 510/530

Keyboard - HP 510/530

Оригинална НР тастатура за:

HP 510
HP 530

2799.00 ден./€ 45.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 17.3

HP 17.3" Full Featured Backpack

HP Ранец за лаптоп до 17.3"

2799.00 ден./€ 45.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
3 4 5

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.