Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Battery Dell Vostro 1310 Battery

Battery Dell Vostro 1310 Battery

Компатибилна батерија за:

Dell Vostro 1310/1320
Dell Vostro 1510/1520
Dell Vostro 2510

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Dell Inspiron 1525 battery

Dell Inspiron 1525 battery

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 1525
Dell Inspiron 1526
Dell Inspiron 1545
Dell Inspiron 1546
Dell Vostro 500

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell Latitude D620 / D630

Battery Dell Latitude D620 / D630

Компатибилна батерија за:

Dell Latitude D620 / D630
Dell Latitude D630 ATG / UMA
Dell Latitude D630c / D631
Dell Precision M2300

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery ASUS A3000

Battery ASUS A3000

Компатибилна батерија за:

Asus A3000 Series
Asus A6 Series
Asus A6000 Series
Asus A7 Series

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Asus A32-F5

Battery Asus A32-F5

Компатибилна батерија за:

Asus F Series
Asus X Series

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Asus A32-F3

Battery Asus A32-F3

Компатибилна батерија за:

Asus F2 Series
Asus A9 Series
Asus F3 Series
Asus M51 Series...

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Lenovo IdeaPad Y510/Y530 Battery

Lenovo IdeaPad Y510/Y530 Battery

Компатибилна батерија за:

Lenovo IdeaPad V550
Lenovo IdeaPad Y510
enovo IdeaPad Y710 Series
enovo IdeaPad Y730 Series

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Lenovo 3000

Battery Lenovo 3000

Компатибилна батерија за:

Lenovo 3000
N100, N200, C200

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Toshiba Satellite A300 - 4400 mah

Toshiba Satellite A300 - 4400 mah

Компатибилна батерија за:

Toshiba Satellite A200/ A300 / A500
Toshiba Satellite L200 / L300 / L400 / L500

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
4 5 6

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.