Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Battery Lenovo IdeaPad G570

Battery Lenovo IdeaPad G570

Компатибилна батерија за:

Lenovo IdeaPad G460
Lenovo IdeaPad G470
Lenovo IdeaPad G570

2490.00 ден./€ 40.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Lenovo IdeaPad G460/560

Battery Lenovo IdeaPad G460/560

Компатибилна батерија за:

Battery Lenovo IdeaPad G560
Battery Lenovo IdeaPad G460

2490.00 ден./€ 40.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Inspiron 14z 15z 1470

Battery Inspiron 14z 15z 1470

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 1470
Dell Inspiron 14z
Dell Inspiron 1570
Dell Inspiron 15z

2790.00 ден./€ 45.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell latitude 2100

Battery Dell latitude 2100

Компатибилна батерија за:

Dell Latitude 2100
Dell Latitude 2110
Dell Latitude 2120

2790.00 ден./€ 45.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell Inspirion 1018/1012

Battery Dell Inspirion 1018/1012

Компатибилна батерија за:

Dell Inspirion 1018
Dell Inspirion 1018

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Acer Aspire One AOD257

Battery Acer Aspire One AOD257

Компатибилна батерија за:

Acer Aspire One AOD257
eMachines 355
Acer Chromebook AC700
Aspire One Happy

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Acer Aspire One AOD255

Battery Acer Aspire One AOD255

Компатибилна батерија за:

ACER Aspire One AOD255 Series
ACER Aspire One AOD260 Series
ACER Aspire One D255 Series
ACER Aspire One D260 Series

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery ACER Aspire E1-531

Battery ACER Aspire E1-531

Компатибилна батерија за:

ACER Aspire E1-531-B822G32Mnk

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery ASUS K72

Battery ASUS K72

Компатибилна батерија за:

Asus A72
Asus K72

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.