Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Battery Dell latitude 2100

Battery Dell latitude 2100

Компатибилна батерија за:

Dell Latitude 2100
Dell Latitude 2110
Dell Latitude 2120

2790.00 ден./€ 45.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Dell Inspiron 9400 Battery

Dell Inspiron 9400 Battery

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 9200, 9300, 9400
Dell Inspiron XPS Gen2, M170
Dell Precision M90

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Inspiron 14z 15z 1470

Battery Inspiron 14z 15z 1470

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 1470
Dell Inspiron 14z
Dell Inspiron 1570
Dell Inspiron 15z

2790.00 ден./€ 45.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Acer Aspire 3410 4810

Battery Acer Aspire 3410 4810

Компатибилна батерија:

Acer Aspire 3410
Acer Aspire 3750
Acer Aspire 3810T series
Acer Aspire 4410

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery SONY Vaio PCG-394L

Battery SONY Vaio PCG-394L

Компатибилна батерија:

Sony VAIO PCG-393L Battery
Sony VAIO PCG-394L Battery
Sony VAIO PCG-3A1L Battery
Sony VAIO PCG-3A2L Battery...

3490.00 ден./€ 56.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Sony VAIO VGN-FZ21E

Battery Sony VAIO VGN-FZ21E

Компатибилна батерија:

VAIO VGN-FZ21E

за останати модели притисни повеќе..

3490.00 ден./€ 56.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Asus N53/N61

Battery Asus N53/N61

Компатибилна батерија за:

Asus N53 / N61

A32-M50, A33-M50, A32-X64, A32-N61

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Toshiba Satellite L40

Battery Toshiba Satellite L40

Компатибилна батерија за:

Toshiba Satellite L40/L45
Toshiba Equium L40 Series

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell Vostro A840

Battery Dell Vostro A840

Компатибилна батерија за:

Dell Vostro A840, A860
Dell Vostro 1014, 1015
Dell Inspiron 1410

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.