Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Battery Dell Inspiron 1464/1564

Battery Dell Inspiron 1464/1564

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 1464
Dell Inspiron 15 (1564)
Dell Inspiron 1564
Dell Inspiron 17 (1764)
Dell Inspiron 1764

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell XPS M1330

Battery Dell XPS M1330

Компатибилна батерија за:

Dell Inspiron 1318
Dell XPS M1330

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Dell Latitude D531 Battery

Dell Latitude D531 Battery

Компатибилна батерија за:

Dell Latitude D531, D531N
Dell Latitude D820, D830
Dell Precision M65
Dell Precision M4300 Mobile Workstation

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell M1530

Battery Dell M1530

Компатибилна батерија за:

Dell XPS M1530
Dell XPS 1530

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Dell D505, D520, M520

Battery Dell D505, D520, M520

Компатибилна батерија за:

Dell Latitude D500 Series
Dell Latitude D520 Series
Dell Precision M20 Series

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Dell Latitude D810

Dell Latitude D810

Компатибилна батерија за:

Dell Latitude D810
Dell Precision M70.....

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Lenovo IdeaPad Y570

Battery Lenovo IdeaPad Y570

Компатибилна батерија за:

Lenovo IdeaPad Y470
Lenovo IdeaPad Y570

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Lenovo IdeaPad G460/560

Battery Lenovo IdeaPad G460/560

Компатибилна батерија за:

Battery Lenovo IdeaPad G560
Battery Lenovo IdeaPad G460

2490.00 ден./€ 40.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Battery Lenovo IdeaPad U460s

Battery Lenovo IdeaPad U460s

Компатибилна батерија за:

Lenovo IdeaPad U460s

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
3 4 5 6

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.