Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
SSD OSCOO 240GB M.2 NVMe

SSD OSCOO 240GB M.2 NVMe

SSD диск M.2 NVMe
- 240GB

3590.00 ден./€ 58.37
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD OSCOO 960GB

SSD OSCOO 960GB

SSD диск SATA III
- 960GB
- 2.5"

8490.00 ден./€ 138.05
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD OSCOO 480GB

SSD OSCOO 480GB

SSD диск SATA III
- 480GB
- 2.5"

4290.00 ден./€ 69.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD OSCOO 240GB

SSD OSCOO 240GB

SSD диск SATA III
- 240GB
- 2.5"

2390.00 ден./€ 38.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD OSCOO 120GB

SSD OSCOO 120GB

SSD диск SATA III
- 120GB
- 2.5"

1490.00 ден./€ 24.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD KingSpec 480GB

SSD KingSpec 480GB

SSD диск SATA III
- 480GB
- 2.5"

4190.00 ден./€ 68.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.