Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Dark Ash Wood)

HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Dark Ash Wood)

HP Mouse - безжичен оптички маус

- Bluetooth 3.0
- Blue LED оптички сенсор
- 1600 dpi

2199.00 ден./€ 35.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Pike Silver)

HP Spectre Bluetooth® Mouse 500 (Pike Silver)

HP Mouse - безжичен оптички маус

- Bluetooth 3.0
- Blue LED оптички сенсор
- 1600 dpi

2199.00 ден./€ 35.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Wireless Classic Desktop + Mouse

HP Wireless Classic Desktop + Mouse

HP Keyboard + Mouse - безжична тастатура и оптички безжичен маус

1799.00 ден./€ 29.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP X3300 Gray Wireless Mouse

HP X3300 Gray Wireless Mouse

HP Mouse
- Безжичен оптички маус
- 1600 dpi оптички сензор
- 2.4 GHz

1099.00 ден./€ 17.87
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP X3500 Wireless Mouse

HP X3500 Wireless Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Z3700 Hearts Wireless Mouse

HP Z3700 Hearts Wireless Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус

899.00 ден./€ 14.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP X3900 Wireless Mouse

HP X3900 Wireless Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус

899.00 ден./€ 14.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Z3200 Black Wireless Mouse

HP Z3200 Black Wireless Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус

799.00 ден./€ 12.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Z3200 White Wireless Mouse

HP Z3200 White Wireless Mouse

HP Mouse
- Безжичен оптички маус
- 1600 dpi оптички сензор

799.00 ден./€ 12.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.